Hanova Media Productions
Vlasaard 28
4759 AM Noordhoek
Tel: 0168-405817

info@hanovamedia.nl
Home CabrioVaria Jaarboek Cabrio nieuws Agenda Contact & Adverteren Webshop Aanbiedingen CabrioVaria Magazine
blap

Agenda

3 juni: Verslag CaRobeurs in Houten

Op 3 juni jl. werd het CabrioVaria Jaarboek 2007 op de CaRobeurs in het Euretco Expo Center gepresenteerd. Voor de 2e maal werd deze volgens organisator VHM-EVENTS “enige echte cabrio- en roadsterbeurs in Nederland” gehouden met medewerking van circa 25 tot 30 bedrijven en cabriocalubs. Vanwege de kleinschalige opzet was er een gezellige, intieme sfeer onder de deelnemers en bezoekers en hadden de diverse clubs gezorgd voor de nodige speciale open auto’s, zoals die te zien waren op de stand van met name de Morgan Sports Car Club Holland, Heartbeat Corvette Club en de Kitcarclub Nederland. Middels foto’s geven we u bij deze een impressie van de CaRobeurs. Voor meer info over dit evenement (www.vhm-events.com).

24 juni: 8e Britse Autojumble in Waalwijk

Dit jaar wordt zondag 24 juni 2007 de British Autojumble in Waalwijk voor de 8e maal gehouden door de MG Car Club Holland. Het evenement wordt nu voor de eerste keer in samenwerking met de Rovers Owners’ Club Holland (ROCH), georganiseerd voor een nog groter draagvlak en om ‘het straatbeeld van toen’ terug te halen naar de tijd dat Engelse merken, zoals Hillman, Austin. Morris, Triumph, Rover en (Engelse) Ford het beeld op straten en pleinen domineerden. Het evenement trekt al jaren honderden enthousiaste klassiekerbezitters van uiteenlopende Britse automerken die elkaar op ontspannen wijze ontmoeten, ieders voertuig bewonderen en wetenswaardigheden uitwisselen op de velden bij het Lido in Waalwijk. De British Autojumble is gratis toegankelijk voor alle bezitters van Britse klassiekers, individueel of in clubverband, voor een plaatsje. Tevens is er een kofferverkoop om overbodige onderdelen aan anderen te verkopen. De eerste 450 deelnemers krijgen een kleinood als aandenken. Er is op het terrein een snack- en frisdrankenverkoop, ijscoman en life dixie looporkest, wat voor een gezellige sfeer zorgt. Uiteraard is er ruimte genoeg om gezellig te picknicken en bij de ingang deelname mogelijk voor de origineelste picknickmand. Ook voor degene die de leukste, creatiefste of origineelste hoed draagt, is een prijs beschikbaar. Diverse handelaren zullen hun speciale onderdelen voor klassiekers te koop aanbieden. Ook Hanova Media Productions zal er met het nieuwe CabrioVariaJaarboek 2007 zijn en andere  auto uitgaven aanbieden in haar standje. De ingang van het park is in de Akkerlaan in Waalwijk en staat aangegeven. U kunt vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur op het terrein verblijven. De deelname is geheel gratis en inschrijving niet vooraf nodig. Voor algemene informatie: Elly Maissan (events@mgcarclub.nl)


18 & 19 augustus: Zomer Oldtimerbeurs in Autotron

Voor een leuk dagje uit met of zonder het gezin kunt u zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 terecht op de Zomer Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. De zomer van 1969 was onvergetelijk. Voor de eerste keer zonder pa en ma met een door hard werken bij elkaar gespaard Fiatje 500 met vrienden naar het Zuid-Franse Nice. Het vale karretje is prominent aanwezig op de vele foto’s die herinneren aan het avontuur. De toen populaire 500’tjes zijn bijna uit ons straatbeeld verdwenen. Wie zo’n nostalgisch ‘koekblik’ of een andere jeugdherinnering uit die jaren nog eens in het echt wil bewonderen kan op het ruime Autotron-complex een groot aantal van dergelijke klassieke auto’s bewonderen.
Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen voor de Zomer Oldtimerbeurs hun weg naar Autotron te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven, motorrevisie specialisten etcetera. Ook enkele autoclubs geven hun visitekaartje af met een presentatie van al het moois van het betreffende merk van de afgelopen decennia. Een deel van de beursvloer bevindt zich in de overdekte Spykerhal en een grote tent, het overgrote deel van het aanbod wordt in de open lucht gepresenteerd. Omdat de beursorganisatie op het buitenterrein niet op een metertje meer of minder hoeft te kijken, wordt de zomereditie van het oldtimerevenement gekenmerkt door een ruime opstelling. De aangevoerde handel kan dus van alle kanten goed worden bekeken.

Zomer Oldtimerbeurs Autotron

De Spykerhal is ingeruimd voor standhouders die karrenvrachten naslagwerken boeken, folders en andersoortig informatiemateriaal. Ook het CabrioVaria Jaarboek en andere uitgaven zijn er verkrijgbaar in de stand van Hanova Media Productions. De Zomer Oldtimerbeurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 9 euro, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron is gelegen aan de A59 ’s-Hertogenbosch-Nijmegen afrit 50. Voor meer info, tel: 073-5233301 of www.oldtimerbeurs.net


design by graphic exception